1338-winkels-header_verf.webp

Showroom in Vught

Al onze producten zijn op maat gemaakt.

Onze winkel is sinds 1978 gevestigd aan de Van Voorst tot Voorststraat 71 in Vught. Het bedrijf is opgericht door Otto van Iersel en wordt tegenwoordig bestuurd door zijn zoon Johan van Iersel.

In een prettige sfeer nemen wij graag de tijd om je vakkundig en professioneel van dienst te zijn, gebaseerd op meer dan 35 jaar ervaring. Wij verkopen uitsluitend professionele, semi-professionele en doe-het-zelf A-kwaliteit producten waar wij achter staan.

Wij bieden onze vaste klanten een fantastische service aan. Wij houden voor je alle kleurrecepten bij, die je bij ons gekocht hebt.  Dus heb je per ongeluk die oude verfbus weggegooid, wij hebben het recept in onze gegevens-bank bewaard. Daarnaast geven wij 10% korting op alle aankopen.

Wil je ook een vaste klant worden? Vul dan bij ons in de winkel jouw gegevens in.

Bezoek onze sfeervolle showroom in Vught, een inspiratiebron voor jouw wooninterieur. Met ons ruime assortiment, gecombineerd met de kennis en kunde van onze specialisten, geven we iedere woning de gewenste sfeer. Wij bieden deskundig advies tot aan huis en ondersteunen je continu bij het selecteren van de juiste kleuren en materialen. Benieuwd geworden? Neem een bezoekje aan onze showroom en laat je inspireren.

 

Bezoek onze winkel